Byns Bravader

I år presenterar vi ett nytt koncept som vi döpt till Byns Bravader. Här bjuder vi in till föreläsningar, guidedade vandringar och andra aktiviteter. Vi vill sprida kunskap, föra samtal och öppna upp för gemenskap. 

De flesta event som vi planerar har en tydlig koppling till naturen. Vi gör en vandring i någon av Hylte kommuns vackra skogsområden, ofta ingår en måltid som vi tillagar över öppen eld. Vår förhoppning är att upplevelsen ska bidra till ytterligare en dimension; att öppna upp för en inre resa. Ett inre utforskande. Vi kommer bland annat att använda oss av sagor, myter, drömmar och bildskapande. Lite olika beroende på vilket event det är. Hoppas ni tycker det låter spännande!

Våra arrangemang

Klicka för mer info
Upptäck Mörkret

En vandring i skymningens olika stadier då ljuset lämnar plats för skuggor och mörker.  Att uppleva naturen i mörker är något helt annat än på dagen...

Pris: 349 kr/person

Klicka för mer info
Allt om elbilar och lite till...

I föreläsningen "Allt du behöver veta om elbilar och lite till" lär man sig allt som gör att övergången till elektrifierad mobilitet kommer kännas tryggt och välbekant.

Pris: Enligt Ö.K

Klicka för mer info
Drömgrupp

Drömmar upphör aldrig att överraska. De kan hjälpa oss att lösa problem, de kan fördjupa våra relationer och öppna upp vår kreativitet...

Pris: 500 kr / person

Kommer snart
En dag med symboler

Kommande evenemang...

Pris: